perjantai 13. helmikuuta 2015

Kingi (1980?)

http://putkinako.blogspot.com/2015/02/kingi-1980.html
Ei vittu mitä paskaa! Muistatko sen tunteen kun katsot ohimennen televisiota ja näit pienen väläyksen hauskoista tunnetuista henkilöistä, jonka jälkeen liimaudut istumaan ja nauramaan ympärillä olevien ihmisten kanssa? Sinä siis olet joskun nähnyt jonkun muun ohjelman kuin Kingi.

Luulitko että pääset Putouksen kuluneista naamoista eroon? Turhaan meni unelmat. Lainatakseni suomalaisilta artisteilta "Haaveet kaatuu" tai "Palava maa, valuvaa paskaa taivaasta". Kun Putous veti munat turpeeseen katsojalukujen ja huumorin osilta, heitettiin pois jo naamansa ja omat vitsinsä kuluttaneet näyttelijät.

Putous teki sitten kuitenkin uuden tuotantokauden jossa oli edes vähän uusia ihmisiäk, joista nämä "vitsiniekat" veivät sen yhden kolmesta hauskasta miehestä ja tekivät siitä turhan juontajan, koska Suomi piti jo hänestä sporttisena miesnaisena joka oli käynyt salilla.
Nämä Munamiehet ja pilluvitsejä kertovat älyttömän hauskat stereotyypit ottivat "ohjat" tai siis rahat omiin käsiinsä ja alkoivat surutta käyttämään hyväkseen Suomen jostain syystä täyttämätöntä pakkomiellettä musiikkisarjoihin. Musiikkiohjelmaa tämä on yhtä lähellä kuin Sinkkulaiva on matkailua.

Nämä 7 naurusamuraita siivuttavat sellaisia vitsejä että polvet ovat kipeät niiden läpsyttelystä ja nauruhermot riekaleina kuin Slipknot fanin äänehuulet Roskilden jälkeen. Jokaisella on aivan oma hahmonsa joka on vaatinut monien nukuttujen öiden jälkeen hätäisen aivopierun ja heittänyt jotain paperille jotta tuottaja ei ottaisi nokkiinsa.

Lauluja tässä sarjassa riittää kuin Martti Lutherissa teesejä. Yhtä hauskoja kuin urologilla käynti ja näyttää ruudusta suurinpiirtein samalta. Listoille Kingi soundtrack tulee nousemaan heti Smurffien jälkeen ja suositellaan kamikaze-lennoille jos kuskilla on vielä toiveita rauhaan. Sairaaloissa otetaan käyttöön Kingi-huuhtelu jossa korviin laitetaan soimaan näitä heliseviä sointuja satunnaistoistolla. Jos potilaalla on pää tai maha tiukalla tämän paineen alla jokin kyllä antaa periksi.

Tuottaja on sama kuin toisella helvetin hauskalla sarjalla joka on myös tarkoitettu naisille 30-60v elikkä Posse. Sekin on oikein vitun hauska jonka itkuarvostelun teen kun käyn pohjanmaalla ostamassa jussipaidan ja Duudsonit vittu penaaleja tai muuta saatanan tyhmää krääsää.

Suomeen ei ilmeisesti ole tullut englantilainen sananlasku "you can't polish a turd" tai sitten se on unohdettu kun katsoo mitä pötkylää ihmiset suu auki odottaa. Se on aivan sama mitä paskaa sieltä tulee kun saman naamat kertoo samat vitsit ja tuotantoarvo on korkea.

1/10
 -Jyrpää kyrpii nähdä jo vitun mainos!

Jaa sitten tämä. So original it hurts me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti