lauantai 28. maaliskuuta 2015

Librarians

Librarians on sarja vedos Librarian elokuva trilogiasta jossa magia virtaa ja legendat ovat totta. Elokuvissa pääroolissa on Noah Wyle joka paremmin tunnetaan Teho-osastosta tai nörttipiireissä Falling Skies sarjoista.


The Librarian elokuvissa tutustutaan uuteen kirjastonhoitajaan jonka tehtävä on suojella maailmaa pahoilta voimilta sekä ihmisiltä. Ensimmäisessä elokuvassa etsitään Jeesuksen verikeihästä, toisessa Solomonin kaivoksia ja kolmannessa etsitään Judaksen maljaa. Elokuvien johdolla Nooasta tulee iso äijä ja alkaa hallitsemaan kirjastoa johon on kerätty kaikki maailman vaarallisimmat ja vanhimmat artefaktit. Televisio elokuvien aika on kuitenkin ohi ja tarvittiin franchiseen jatkaja joten tästä tehtiin sarja.

Librarians alkaa siitä kun vanha ja kryptinen järjestä alkaa niittämään erikoisen lahjan omaavia ihmisiä joista joskus voisi tulla kirjastonhoitajia. Kohteiksi jää 4 henkilö jolla on kykyjä; poliisi joka on vaan poliisi en tiedä onko se superkyky mutta osaa määräillä muita ja ampua pistoolilla, cowboy joka osaa kaikki kielet ja on muuten kova seppo, punapäinen sekolanttu joka osaa friikata itsensä ja seota siihen kuinka "söpö" on, sitten on vitun ärsyttävä duckface teini joka on vitun ärsyttävä jossette vielä tienneet. 

En oikein pidä tästä franchise systeemistä, yksittäiset tarinat ovat aika tylsiä ja tollojen teinimäinen sekoilu nopeasti tuntuu ärsyttävältä. Ainoa hyvä hahmo on kirjastonhuoltaja joka pitää yhtä pikkukirjastoa pystyssä ja järkkää porukat mihin heidän pitäisikin mennä. Nooa tulee tekemään muutaman jutun sarjan aikana mutta esiintyy liian vähän pelastaakseen tämän roskan. 

Kannattaa katsoa The Librarian elokuvat koska ne on ihan jees, tämä sarja ei ole jees.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti