maanantai 23. maaliskuuta 2015

The Flash

Sain jonkun puolivuotta sitten käsiini videotiedoston jonka nimi oli vain F.avi jonka kuin hullu avasin miettimättää mitä tuo kirjain tarkoittaisi. Onneksi se ei tarkoittanut Faaraota tai mitään englantilaista hydrauliikkaa vaan Flashin pilotti jakson! Tipahdin tuolilta kun nojasin eteenpäin näyttöön nenäpää staattisuudesta varautuen. Asiaa!

Barry Allen on pikkutirpana joka kaivaa nenäänsä yöllä rauhallisessa kaupungissa kunnes alakerrasta kuuluu aivan jumalatonta ääntä. Pikku Barry kipittää alakertaan ja huomaa olkkarissa olevan äiskä vieraan ilmiön kanssa, tämä keltainen voima kiertää ympäri huonetta kuin ryssä Anttilaa. Barry vetää ihan pimeeksi ja herää siihen kun isukkia viedään Kakolaan, siitä asti Barry päättää olla rehti poika ja selvittää isänsä syyttömyyden ja lauantai-illan huuman mysteerin.

Kelataan eteenpäin kun Barnelssi sitten on iso köriläs ja hän työskentelee CSI: Centarl Cityssä. Kaupungissa laitetaan uusi hiukkaskiihdytin päälle ja tämä tietysti menee aivan päin vitun hienosti ja thats it, tai sitten ei. Kiihdytin tekee minkä lupaa ja kiihtymys on niin suuri että koko taivas vetää discovaihteen päälle. Barry saa sähköä kuin se iso äijä Green Milessa ja melkein heittää tennarit nurkkaan, kun Barry herää sähkökohmelosta huomaa olevansa niin saatanan nopea. Siitä alkaa erittäin hieno seikkailu supersankarien ja rosvojen joukossa.

The Flash on oikeasti Tosi kova sarja! Se ei mene Arrowin lailla smyylaamiseen tai muuhun saippuasarjan kaltaisiin koukkuihin vaan tuottaa hyvää toimintaa ja vielä kiinnostavaa sellaista. The Flash on kyllä saanut vähän rakkautta poliisisedän lapsen muodossa joka kuintekin aika nopsaa unohtuu kun Rogues Gallery hyökkää mestoille Prison Break sarjasta tutuin kasvoin. Tässä ne on silti vaan rötösveljiä. Räjähdys aiheutti myös monta muuta supersankaria kuten Firestormin joka on yksi itselle uusimmista DC sankareista. Barry saa itselleen kasan kavereita jotka keksivät ja auttavat tätä välillä ihan ilman syytä kun taas joskus vähän oma lehmä ojassa.

Pää hemuli on Gleestä ja 90210 tuttu äijä joka tekee tosi hienon suorituksen ja oikeasti on juuri sellainen kuin luulisi Flashin olevan. Pahikset nyt ei ole mitään muuta kuin tykinruokaa ja esim. rautakäsi on aivan perseestä mutta sekin saa nopeasti pataan niin ei vituta. The Flash on myös kaikista supersankarisarjoista lähin lähdemateriaaliinsa katsottuna, ei ole hirveästi kopeloitu käsistä vaan otettu alkutuotanto ihan sarjiksista.
Arrow oli Flashille ensisoittoa ja Flash on Atomille alkusoittoa, tämä tarkoittaa siis sitä että Justice League tulee TV:hen ennen kuin valkokankaalle ja se sopii minulle oikein hyvin. Arrow nyt on niin saippuapaskaa kuin voi mutta tämä on priimaa!

Kannattaa katsoa jos tahtoo kokea sarjakuvasankareiden aatelia tv muodossa hyvin tehtynä. 24 jaksoa tänävuonna ja jatkoa on tulossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti