maanantai 12. tammikuuta 2015

Galavant

http://putkinako.blogspot.com/2015/01/galavant.html
Morjesta vaan ja tästä ensimmäistä sarjaa katsomaan. Galavant on erikoinen sekoitus musikkaalikomediaa ja fantasiaseikkailua.
Tangled elokuvan tekiköiltä oleva sarja on virkistävä ja omaperäinen aikuisille tarkoitettu fantsusetti. Jokaisessa jaksossa on paljon alkuperäisiä musikaalinumeroita jotka ovat aika hyviä vaikka yleensä musikaalist uppoaa yhtä hyvin kuin tylsä veitsi jäiseen voihin.



Tarina kertoo siis Herra Galavantista joka upottaa miesmiekkansa jos jonkinnäköiseen tuppeen kunnes rakastuu ihanaan ja kauniiseen naiseen jonka paha kuningas sitten kidnappaa. Galavant on niin kovanaama että lähtee perään ja on estämässä häitä kunnes tuleva kuningatar sitten sanoo ettei hän hirveästi tarvi enää pelastamista vaan aikoo naida kuninkaan tai kuningasta kummin vaan. Nainen haistoi saman tien vallan ja rahan kuin rakkauden, Galavant alkaa ottaa keittoa kuin teekkari vappuna eikä enää jaksa miekkailla niin lihamiekalla kuin terälläkään.

Vuosi vierii ohi ja Gallu ottaa punkkua kuin työtön taiteilija kunnes eräänä päivänä hänet herättää kaunis toisen paikkakunnan prinsessa joka tahtoo häntä avukseen. Gallu ei hirveästi lämpeä mutta kukkaro näyttää olevan tyhjää täynnä eikä punkkua saa piikkiin joten Galavant lähtee auttamaan rinsessaa. Myös senkin takia tarinan sankari lähtee mukaan juoneen koska kuulee kuninkaan olevan kaiken tuskan takana.

Galavant on oikein hauska ja uudenlainen sarja jossa näkyy paljon tuttuja naamoja pienistä sarjoista sekä hauskoja kameoita vanhoista ja uusista sarjoista. Sarjaa tehtiin 10 jaksoa joka on hyvä koska jos olisi tehty enemmän olisi voinut laatu laskea mutiin niinkuin monessa tai jokaisessa sarjassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti