torstai 26. maaliskuuta 2015

Later Night with Seth Meyers

Nyt lähdetäänkin Talk Show maailmaan. Amerikalla on pitkät perinteet tässä genressä, isoimmat tähdet ja kuuluisimmat tv persoonat ovat isossa maailmassa olleet juuri talk show miehiä. Kaikki suomalaisetkin tunnistivat Conan O'Brienin muutama vuosia sitten kun tämä tuli käymään Suomessa.


Koska myöhäisillat ovat todella katsojarikkaita liikkuu näissä paljon rahaa ja näissä mainostetaan jos jonkin näköistä elokuvaa, sarjaa tai tuotetta. Joskus nämä showt liukuvat enemmän juonnetun mainosten puolelle mutta onneksi tämä ei ole sellainen.

Seth Meyers on Saturday Night Livestä tuttu mies jossa hän ei hirveästi näytellyt vaan kertoi uutisia ohjelman puolivälissä legendaarisessa Weekend Updatessa. Weekend update on siis alkuperäinen lähde Putouksen uutissysteemiin. Tästä uutis pallilta on tullut monia kuuluisia juontajia ja koomikoita. Meyersin tulo myöhäisiltaan oli todella upea yllätys ja muutti täysin skeneä jossa lähinnä vanhat parrat veistävät vitsejä sellaisista asioista joista heillä ei ole hajuakaan. 

Seth Meyers lähti vauhdilla Late Nightiin. Hän loi nopeasti showstaan nuorekkaan ja hauskan, sketseillän ja omalaatuisilla monologeillaan. Mukana oli myös ystävänsä Fred Armisen joka pn myös Snl miehiä sekä tuttu omasta Portlandia sarjasta. Vaikka Seth hoitaa kaikki haastattelut aivan mainiosti on parasta tässä sarjassa henkilökemia ja sketsit. Tietää aina että tulossa on hyvä jakso kun Snl näyttelijä tulee kylään. Seth on ollut myös kirjottaja joten yleensä puhutaan sairaan huonoista sketseistä jotka päätyivät roskikseen tai tähti hetkistä kuluneilta vuosilta. 

Suosittelen hakemaan YouTubesta videoita esim Pigmanista yms sketseistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti