torstai 29. tammikuuta 2015

Sirens

http://putkinako.blogspot.com/2015/01/sirens.html
Kolme lanssia ja komediasarja!
Nyt ei ole Chicagon lääkärit vaan askel taaksepäin eli ensihoitajat. Sarjan päärooleissa on kolme lanssikuskia jotka kaikki ovat hauskoja.
Pääroolissa jos sellaiseksi sen voi eritellä on urheiluhullu  perusjamppa joka on juuri asumuserossa vaimonsa kanssa. Tämä melko copy paste mies paljastaa itsestään onneksi sarjan edetessä vähän enemmän. Toinen pääauton lanssimies on tummempi mies joka tykkää miehistä. Tämä mies on kyllä todella hauska, hemuli on iso kuin ikean hyllykkö mutta silti kiljuu kun näkee hämähäkin. Kolmas äijä on nuori punaposkinen hieman kohno tyhjäpää joka asuu vielä äitylin ja isukin kanssa. 

Ambulanssikeskuksessa toimii myös toinen ryhmä jossa on hauskoja sivuhahmoja jotka välillä sekoittavat pakkaa. Varamiesten johtaja on vanhus joka heittää Morgan Freeman settiä ja toimii keskuksen hengellisenä johtajana. Sitten on neuroottinen ja hieman autistinen ensihoitaja joka on kuin kopio Rainmanista. Toisen kolmikon viimeinen henkilö on aseksuaali weirdo joka tykkää kaikesta oudosta paitsi seksistä.

Sarjan on luonut ennenkin amerikkalaisten machoilusta kertonut Denis Leary. Denis onneksi on jäänyt kopioimaan Aseman 62 fiilistä tähän sarjaan ja antanut työparinsa kirjoitella hyviä tarinoita. Bob Fisher, joka on kirjoittanut We're the Millers ja Weddingcrashers suoltaa oikein hauskaa kertomista. Mitään superherkullista kikatuskimaraa ei tämä ole mutta peruskivaa iltasarja juonta. 

Sarjassa käydään läpi pintapuolisesti lanssikuskien elämät jotka ovat melko blandia mutta kun tullaan työmaalle kunnon huulenheitto lähtee, se on paras asia koko sarjassa. Hetula lentää kuin kalakukko vanhassa Suomi-filmissä ja legendaarisia letkautuksia tulee joka jaksossa. Sarja siis on asema 62 ilman draamaa ja lisätty kunnon annos sit-comia. Suosittelen lämpimästi. Toinen tuotantokausi on jo luvattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti